Eva Lång

Solskensåkning i nypistad manchester


(null)

Ja, vi prickade verkligen in en kanondag som start på semesterveckan. Vi har njutit fullt ut i vackert väder och vi var dessutom först ut i nypistad manchester. Inte mycket som slår det!!!!
Vi har nu solbrända ansikten och trötta kroppar efter att äntligen ha fått åka skidor i fina förhållanden. Det är massor med snö här, uppemot 2 meter på vissa ställen och det är lite här och där man bara ser översta delen av ledkryssen sticka upp ur snön.
SÅ HIMLA NAJS!!!
När vi är här lite halvt isolerade i en stuga vid trädgränsen så känns allt jobbigt som händer med Corona långt borta. Faktiskt lite skönt att vi hade planerat in semester just nu, vi hinner tillbaka till jobb och restriktioner kring virus nästa vecka. Vi tar självklart del av mail från våra jobb och information från Folkhälsomyndigheten här och nu och vi tar vårt ansvar på det sätt som kan krävas av oss på semester i en fjällstuga. Mat finns fortfarande kvar nere i affären så där skall vi göra ett besök i morgon och fylla på vårt förråd då våra goa tjejer kommer hit till oss.
  
 
(null)     
 
(null)     

(null)

(null)

Ajli Müller

Finns knappt ett bättre ställe att semestra i än i en fjällstuga dessa tider :D

Svar: Sant! Tror vi stannar här:)
Eva Lång

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress