Eva Lång

Ten easy k i kväll
I kväll var målet med min löpning 10 lätta kilometer och det blev faktiskt 11 km lättare löpning med vovven. Dags att börja vänja benen då jag hoppas på något löppass på Gran Canaria i februari. Det är ingen arrangerad löparresa utan en semestervecka med mamma och mina tjejer men jag räknar med att komma iväg på några löppass.
När jag stängde dörren och sprang iväg drog jag igång Rut. Sååå bra med roboten då hade hon dammsugit överallt när jag kom tillbaka.  Då laddade jag henne igen för våttorkning och efter 50 min var alla golv torkade. Tränat och städat på 2 timmar!!!!! Hur bra är inte det...
När Rut torkade golven lagade jag en god pasta med blue cheese sås. Behövde något riktigt gott fyllt med energi efter löpningen. 

(null)

Bluecheese sås
  • 1 gul lök, hackad och brynt
  • Blanda i grönkål och fräs med löken
  • Hacka några valnötter och blanda i
  • Tillsätt lite matgrädde
  • Krydda med lite chiliflakes
Till fullkornspasta och lite salladsmix med röd paprika. 
Mycket gott!!!Bra måndag trots trött Eva
En fantastiskt rolig och händelserik helg tog på mina krafter. Vaknade i morse och tänkte bara: Hjälp hur ska jag orka få ut något bra av denna måndag? Men jag packade med mig träningskläder i väskan för att kunna köra lite lunchspinning. Tänkte att jag får väl bara köra lite lugnt men ändå skönt att svettas lite. Jag har ju faktiskt inte tränat sedan i torsdags så kroppen har ju ändå vilat. Väl igång på spinningpasset började kroppen vakna och det blev ett riktigt bra pass. Hade sällskap med Tobbe från jobbet så vi pushade varandra. 
I morgon bjuder vi på korvgryta på Tuna träningen så den sista touchen på den matlagningen gjordes direkt efter jobbet. Det krävs ganska stor tidsinvestering på den matlagningen för det är typ 40 personer som ska utfordras!!!
Kvällsyoga 75 min innan lite avslut med en kopp te med smörgås gjorde min måndag riktigt bra. 
(null)

Skidtävlingar, storhushåll, familj och bästa syster
Hela helgen handlade om att supporta på skidtävlingar, både JVM åkare och USM åkare. Massa matlagning och umgänge med stora familjen och min goa syster. Nu har vi träffats 3 gånger på knappt 2 månader!!!! Hoppas 2019 innebär att vi kan hålla i den här trenden och ses oftare. Kul att kusinerna med respektive också kunde vara med den här gången. 
Bastuhäng med syster!
(null)

Två JVM deltagare och en USM åkare. Blir spännande att följa!
(null)


(null)

(null)