Eva Lång

Valborg och trädgårdsfix
Hemma igen efter några dagar i Fränsta och det är Valborgsmässoafton. Det har börjat bra med  väldigt lite smällare hittills. Vår hund är rädd för dessa så det är alltid besvärligt när det smälls runt Nyår och Valborg. Vi kom hem mitt på dagen så det fanns gott om tid att börja vårpyssla lite i trädgården. Vi fick plocka massa småsten i gräsmattan och det var verkligen drygt. Måste bero på den snörika vintern och att stenarna följt med från grusgången upp på snöhögen. Lite lövräfsning blev det också. Gräsmattan blir mycket finare på en gång när det kommer lite luft mellan grässtråna. Det är verkligen så härligt att man får börja vara ute och pyssla i trädgården igen.
 
 
(null)
 
(null)
 
Källarträning
I källaren i Fränsta har jag gjort många träningstimmar med styrka under min uppväxt. På besök denna helg tog Frida med mig till källaren och visade sitt träningsprogram som hon fått från skidgymnasiet i Sollefteå. Riktigt tufft och Frida är stark så nu blir det nog träningsvärk för mig. Vi körde Bråsterk samt TRX övningar som är anpassade till skidåkare.

(null)

(null)


Gammeldags datumvisare
Idag blev det ett nostalgiköp när vi besökte Erikshjälpen. I en hylla fann jag en gammal datumvisare som jag bara kände att jag måste köpa. När jag var liten hade min morfars bror Ragnar exakt en sån som jag sprang och hälsade på honom för att få vända på. Antagligen hade han redan vänt till rätt datum men när han såg mig komma springande vände han säkert den bakåt ett datum så jag skulle får göra mitt jobb. Så gulligt när jag tänker på det. Verkligen ingen stor grej egentligen men viktig för mig då som liten tjej. Så nu skall denna få en fin plats hemma hos mig. 
 
(null)
 
Det blev också 6 djuptallrikar Gröna Anna och två rostfria bunkar. Älskar rostfria bunkar. De kan användas till det mesta i köket. Det som är bäst med dem är att de inte blir missfärgade som plastbunkar ofta blir. Två fina linnehanddukar med monogram a p som stämmer med syrrans initialer så jag skall sy ett förkläde till henne av det. Får visa upp det när jag skapat klart. 
 
(null)