Eva Lång

Trailrun i pannlampans sken
Tisdag och klubbträning med Stora Tuna OK. Pannlampa och Hoka one på och sedan ut på Hallarundan. Vi startade i värsta racerfarten från klubbstugan så jag tänkte bara att nu blir det maxpuls i 90 minuter. ...Men insåg att lite lägre fart nog skulle vara bra för mig och fick då syn på Lina som låg lite före så jag tog följe med henne runt de 13 kilometrarna. Vi fick en härlig runda i tufft tempo i ett mysigt fuktigt höstväder. 
Såååå skönt att bara kunna duscha efteråt och få maten serverad i klubbstugan. Perfekt för kroppen med energi snabbt Nu gott folk är det sovdags!!!
(null)     Massor med trattisar
Nu har det exploderat i skogen med trattkantareller. Det var dags att rensa de vi plockade i söndags efter jakten. Det var lite att bita i så pannlampa på för att se bra och sedan bara köra..... 
Pannlampa är bra till mycket!!

(null)

Evas uteträning 15:e oktober
I kväll var vi en nätt liten skara på 4 personer på träningen. Som vanligt hade vi bra väder. Nästan för varmt för att vara 15:e oktober. Faktiskt T-shirtläge! 
Fyra tuffa tjejer som sprang runt en bana på 5,5 km med stopp för olika övningar. Jag tror vi alla var lite sega innan och tänkte att vi blir så få ikväll så undrar hur det här blir....men rackarns vad vi kom igång bra. Efteråt känns det så skönt att ha fått fylla på med positiv energi, blivit svettig och trött, varit social med bästa tjejerna och fått massor med frisk luft efter en dag på kontoret. Som vanligt längtar jag redan till nästa måndag!!!!
 
(null)
 
(null)