Eva Lång

Årets Serik
Jaaaaa va kul!!!
Oscar blev årets Serik. Framröstad av supportrar i Brage. 
Motiveringen:
Årets Serik! Den här spelaren har haft en viktig del i att hålla ihop laget. Han har en vilja av stål och ett klubbhjärta av modell större. Han återvände till Brage och har stått för en helt fantastisk prestation på mittfältet. En makalös utveckling från U21-spel i en mindre klubb till tongivande i startelvan i topplaget Brage. Pokalen stannar inom familjen. Årets Serik heter: Oscar Lundin!

(null)


Fredag och lite AW
Invigning av nya namnet Science Park på tidigare Teknikdalen. Trevligt med företag som visar upp sina verksamheter. Lite happenings och mingel med mat från nya krögaren i huset. Han har bra renommé så det bådar gott för att det nu ska bli bra mat i huset. Vi var några från Symetri som passade på att se det nya och mingla runt med övriga företag i huset. 
Perfekt för nu är fredagsmaten i magen både för mig och Jonas då båda jobbar i huset!!!
Bara hem till fredagsmyset nu.

(null)


Torsdag med mina tjejer
I kväll var det träning på schemat med mina älskade barn. Gympa med bästa Anneli som ledare var planen men den kastades snabbt om då Anneli körde no show och en annan ledare steppade in. Då valde vi att steppa in på cirkelgym i stället eftersom basgympa inte var vad vi tänkt. Men cirkelgym blev helt perfekt!! Två varv med 20 stationer på vardera varvet. Bra sammansatta styrkestationer så vi gav järnet och blev trötta!
Anna drog sedan hem till plugg och Lina och jag körde en pizzalåda och körde hem till henne och Erik och käkade. Så även ikväll blev det mys med barnen. 
Jag säger det igen.... vilken lycka att ha dem allihop samlade på nära håll. Mammahjärtat är så lyckligt, bara att njuta vidare. 

(null)