Eva Lång

Jobb i Stockholm
Nu lämnar jag och mina två kollegor vårt kontor i Solna. Vi har varit på ett spännande projekt- och processmöte gällande ett av våra affärsområden. När vi är några fler som ska på samma möte är det perfekt att kunna åka över en dag med jobbets poolbil. Det blir lite billigare transport då och man blir inte beroende av att passa tågtider utan kan bara dra hemåt när mötet är slut. 

Nu blir det att åka hem och packa husvagnen inför helgens resa. 

(null)
26-årig Bröllopsdag
Vi firar 26 år idag, jag och min älskade Jonas. Det är otroligt fint väder och det var det den dagen vi gifte oss också. På bröllopsdagen var vi tvungna att åka till Sundsvall för fotografering och det är 14 mil t o r. Kommer ihåg att vi helst hade velat stanna och bada, så varmt var det då... I kväll badade vi desto mera. Superskönt i vattnet för att vara maj. 

Vi hade picknick korg med oss och gottade oss rejält i kvällssolen. 

(null)

(null)

Kvällstur med Anneli
Vi (jag och Anneli min goa följeslagare och vän) fick grymma fina kvällsturen i skogen. Riktigt varmt, nästan för varmt för att springa kan man nog tro men det fläktade riktigt skönt i skogen och vi sprang också en hel del myr så då fick fötterna svalka. 
Otroligt att det så sent som i slutet av mars var superfina skidspår där vi sprang idag. Våra årstider ger oss fantastisk variation.  

(null)