Eva Lång

Laddar för bröllop
Vaknar till kanonväder. Kan inte bli bättre förutsättningar vid bröllop än vad det är idag.  Vi bor på Borensängs camping i Borensberg. Det ligger alldeles vid Göta kanal. Det är väldigt vackert här nere och vi började dagen med aktivitet. Det blev löpning och promenad invid Göta kanal. Det ligger några riktigt fina hus vid kanalen.... riktiga lyxvillor. 
Det är ett jättefint servicehus här på campingen så vi har haft de bästa förutsättningarna för att "fixa till oss" innan bröllopet. 
(null)


På väg till Bröllop
Husvagnen är på rull igen! 
Mot destination Borensberg och campingliv i två nätter. Det är bara Oscar vi saknar. Han spelar sista matchen i superettan innan uppehållet. Värnamo - Brage i morgon. 
Här är gänget som är ute på helgtripp. 

(null)

Middagsstopp på väg!

När tilliten rubbas
Skönt att vakna och vara lite piggare än igår. Hade nog ett behov av att vila lite extra. Det har varit mycket runt mig ett tag. 
 
Tillit är viktigt för mig och min tillit är lite tilltufsad.  När man räknar med stöd och ärlighet och det i stället kommer ett svek på ett mycket otrevligt sätt så blir man väldigt sårad, ledsen och framför allt besviken.  Jag har funderat  mycket över och jobbat med funderingar som vem kan man egentligen lita på? Vilka är ens vänner? Hur agerar man mot sina medmänniskor? Vad är ok? Vilka värderingar är ok? 
Regeln bör vara:
Det är fritt att tycka vad man vill. Men... det är inte ok att agera utanför givna värderingar.
 
Jag befinner mig på livets resa och lär mig hela tiden och tar med mig denna erfarenhet och bygger vidare på mitt livspussel.
 
Det finns flera studier om tillit och Karolinska institutet skriver om dessa i länken nedan.
 
Marie Bengtsson bloggar också om tillit. "Så bygger du tillit - mina 10 bästa tips"
 
Fick grym start på denna dagen. 
Så nöjd med min kickstart i Cirkelgymmet. 
(null)