Eva Lång

Fredag och halvledig dag
Den här veckan efter semestern har varit minst sagt annorlunda. Coronaviruset har verkligen tagit ett järngrepp om oss i vårt avlånga land. Nu ser vi hur det sprider sig för fullt och vi mobiliserar alltmera. Själv har jag jobbat på kontoret måndag - onsdag men från igår torsdag sitter även jag på mitt hemmakontor. Det var bara jag kvar på kontoret på slutet och hantverkarna som nu har gått in i fas två när det gäller renovering av våra lokaler. På ett sätt är det ju tajming att de gör renoveringen nu när vi ändå inte får vara på kontoret för vår ledning. Men någon var ju faktiskt tvungen att vara där och svara på alla frågor inför hantverkarnas start i onsdags morse och det blev jag. Eller blev och blev, jag var ju inte direkt utsedd men som sagt den enda som var på kontoret. Nu har renoveringen kommit igång och några frågor till oss hyresgäster borde inte vara aktuella på ett tag. 
 
Egentligen hade jag heldag ledigt idag då det är fredag men det var några viktiga saker och möten som jag inte kunde säga nej till så det blev halvdag på hemmakontoret. Efter avslutad dag kom Anna förbi och vi tog en riktigt härlig löprunda uppe i Tjärnaberget. Vi körde löpning, spänst, utfall, styrka och pratade massor. Verkligen jättehärligt att få en sån stund själv med Anna. Efter löptur körde vi lite styrkeövningar hemma i trädgården, det var ju så skönt ute idag så vi hade inte lust att gå in.
 
Sen drog jag till affären och handlade upp hushållet lite och ikväll blir det middagsbjudning för kidsen. Längtar till en helkväll med dem.
 
  (null)

 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress