Eva Lång

Det är min dag idag

Idag firar jag födelsedagen i vintriga fjäll. Vår skidtur gick idag från Walles till Andersborgsstugan tur och retur, med ett kaffe- och semmelstopp i Andersborg. Vi gynnade försäljningen i stugan idag och det såg faktiskt ut att vara bra tryck på försäljningen där idag. Vi fick en riktigt fin solskenstur så nu bränner det lite ansiktet. Eftermiddagen kunde vi sitta ute på verandan och bara lapa sol ytterligare och nu känner jag att jag fyllt på energi att ta med mig hem. 
Det är faktiskt svårt att ta in att det händer så mycket elände i världen när man är här i lugn och ro och åker skidor på dagarna och livet bara fortgår som det brukar. Visst är det lite skillnad eftersom vi tar del av alla nyheter och information från samhället och jobbet.
 
Hur som helst har det varit skönt att vara lite off en vecka, det var bra tajming och en mycket bra födelsedagspresent till mig.
 
Eftersom friluftsliv, hälsa och "leva frisk längre" är det jag förespråkar så är denna bloggen till för Er som gillar att ta del av den typen av bilder, upplevelser och berättelser. Därför är det ganska självklart att det laddas upp med fjällbilder från min dag idag.
 
Kram på Er alla där ute och agera klokt och tänk till före så hjälper vi alla sjukvården samhället att klara oss igenom denna tid. 
 
  (null) 
  (null)

(null)

(null)     
      
(null)     

(null)         






Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress