Eva Lång

Virkade korgar från jobbarkompis
Hur glad blir man inte när man får present från min kompis i Västerås. Såg hennes alster på Instagram och ville genast bli ägare av något av allt det fina hon virkar. Efter ett tag ringde hon och sa att hon ville sända mig dessa tre underbara korgar. Jag blev superglad!
 
Vi har hängt ihop på samma jobb i mer är 20 år och på kickoffen på Grand Canaria fick vi möjlighet att umgås, det blir ju väldigt sällan annars då vi jobbar på olika kontor och med olika saker. Jag tycker det är kul att någon av de som anställdes samtidigt som mig fortfarande finns kvar inom firman.
 
Jag fick tre st vita virkade korgar i olika storlekar och i går kom jag på att den största passar ju alldeles utmärkt att ha min pågående stickning i. Garnnystanen rullar ju bara omkring i en enda oordning på golvet annars, nu håller de sig i korgen, utmärkt!!
 
(null)
 
Mellankorgen och den minsta korgen får jag fundera vidare på vad de passar bäst till. Men fint kan vara att ställa en skål i, förvara servetter, småsaker, en blomma, ja det finns nog massa kuliga saker att stoppa i dessa.
 
(null)
 
 
 
 
 
                 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress