Eva Lång

Tretimmarsrunda på MTB
Idag fick vi till det! En Mountainbiketur med bästa vännerna.
Jäklar vilken fin stund vi fick i skogen och vilka fina skogar vi har här hemma i Sverige. Det känns inte jobbigt alls att vi inte kan resa utomlands eller långt bort just nu för att leta fina platser för cykling eller löpning. Det finns ju massor av fina skogar att cykla i här hemma och många platser som fortfarande inte är utforskade. Men visst blir det skönt att tvåtimmarsgränsen släpps och att vi förhoppningsvis kan se ett slut på denna hemska pandemi så småningom om så vi kan förflytta oss lite längre bort igen. Italienaren har ju blivit lite av en favorit hos oss men just nu ser vi fram emot att åka till svenska fjällen och att få göra besök igen hos våra nära och kära som bor lite längre bort.
 
Dagens cykeltur blev en 3 timmas runda på för oss nya cykelområden. Vi har varit på en del av områdena förut men då har vi varit på fågeljakt och inte cyklat runt på MTB. Tips på rundan fick vi av svärsonen och dotter som har utforskat turen innan oss. Några passager var riktigt svåra att ta sig an och det blev att kliva av cykeln vid dessa kortare trickigare partier,  men mycket kunde jag fixa. Känns dock att vi cyklat lite för lite MTB de senaste två åren och tekniken sitter verkligen inte som den ska. Men det är ju bara att trampa på så blir det ordning med det igen tänker jag.

Lite kolla-karta-stopp
 
(null)

Jonas var ju hur förutseende som helst och var inte cykelmannamässigt klädd idag då han hade en lite ryggsäck på. MEN det var hur bra som helst för efter halva turen så stannade vi och tog en kaffe och macka!! Så jäkla gott smakade det och han blev verkligen poppis hos oss där ute i stora skogen. Ingen cykeltur utan gofika var hans kommentar.
 
(null)     

Mot slutet av passet började mina ben bli riktigt sura så nu blir det en lugnare söndag än jag hade tänkt. Men så skönt att bara känna att cyklingen är på G igen!
        (null) 

 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress