Eva Lång

Löpning på ”nygammalt” område
Bergeboskogarna blev dagens träningsmarker i jättefint sommarväder. Jag hämtade upp Anna och så drog vi dit för ett löppass på 80 min. När vi var längst bort på turen märkte jag att mitt minne inte riktigt var med och jag började känna mig osäker på vart stigarna ledde oss. Vi vände vid ett tillfälle och sprang samma stig tillbaka tills jag kom på lite mera kända stigar. 

(null)

Vätskepaus och liten stund med "funderavartviärnu", ha ha.

I dessa skogar har jag sprungit väldigt många mil mina första 5 år i Borlänge. Efter flytt till andra sidan stan har det helt naturligt blivit mycket mera Tjärnaberget som också numera  är min givna favoritarena. 
 
En orienteringskarta över Bergebos områden ska jag faktiskt skaffa så jag kan friska upp minnet lite över hur de spår som är en bit ifrån motionscentralen går. Det finns verkligen massor med stigar så det är inte helt svårt att tappa bort sig. Många hyggen har också tillkommit och det försvårar ju minnesbilden en hel del.
 
Supernöjda efter att vi båda haft känslan av att det gick riktigt bra att springa i 80 min så körde vi high-five och åkte hemåt för fredagsfeeling.
 
(null)

 
 Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress