Eva Lång

I kväll dammade jag av rullskidorna
Årets hittills varmaste dag och jag bestämde mig för att det var dags för säsongspremiär på rullskidorna. Under dryga timmen jobbade jag på för att komma in i  åkandet igen, lite ostabilt och framför allt jobbigt. Men efter halvtid så började det kännas riktigt bra igen. Det sitter i ryggmärgen! Skönt, det är inget jag behöver lära mig på nytt liksom, jag bara kan det. Det jag däremot märker att jag blivit lite osäker på och inte alls känner mig så stabil i är utförskörningen...ingen kul känsla. Har aldrig bangat inför en utförsbacke förut men nu minsann gör jag det. Det var en riktigt läskig backe idag där jag bromsade så länge det gick och tur var väl det för de här nya rullskidorna går lätt och jag hade nog banne mig kört rakt fram i kurvan och ner i ån om jag inte bromsat...
 
Men kul var det! Lite tendens till blåsor på tummarna så skinnet behöver härdas. Bra träning för min onda axel också tror jag. Styrkan efter mitt fall under en löptur för två månader sedan är inte den bästa och behöver tränas för att få bort det stela och onda.
 
(null)
 
Efter träning var det dags för ytterligare en premiär, årets första bad i Hemtjärn för matte, husse och hund. Vi fick en superskön kväll, det gäller att passa på när värmen är här tänkte vi och tog med kvällsmat till badstranden.

(null)

(null)

(null)

(null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress