Eva Lång

Stekenjokk, äntligen
Tänk att jag aldrig har varit i Stekenjokk. Det har stått på min önskelista så länge jag kan minnas men jag har liksom aldrig uppfyllt den önskan förrän nu och när jag väl var här så åkte jag inte ens en meter skidor.....Anna testade desto mera. Men nu har jag varit här och det är verkligen vackert!

(null)

Dagen började tidigit. Väckning för båda familjerna och så drog vi på bilutflyk där Stekenjokk och skidåkning stod som dagens första aktivitet. Halva styrkan av semestergänget hade utrustning med och var taggade till topp. Vi hade optimistiskt tänkt att kanske det går att få ihop 30 min åkning. Men de fick ihop åkning på 90 min och massa fina foton och coola minnen från skidåkning i juli. Vi övriga tre knatade runt lite där uppe på platån och tog vårt förmiddagskaffe och njöt av utsikten 
 
(null)

(null)

Ett stopp på hemvägen vid Gaustafallet.
 
(null)     

(null)     

(null)     

Sen lunch i Ankarede sameviste och kapell.
 
(null)
 
Fisket på kvällningen bidrog inte med någon fisk, inte ens ett napp. Nu jäklar hoppas vi på bättre fiskelycka när vi kommer till Saxnäs. Jag vill verkligen att vi drar upp lite öring eller röding. Det är det absolut godaste man kan äta.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress