Eva Lång

Löptur Stora Blåsjön
Fjällterrängen runt Stora Blåsjön får verkligen högt betyg. Fantatsiskt fint, helt underbart fina marker, det gick verkligen att springa överallt. Inga stenpartier överhuvudtaget bara fantastiskt löpvänligt. Jag har sprungit mycket i fjällen i mina dagar men det här är absolut bland det mest löpvänliga man kan ge sig ut på. 

(null) 

Pantertanterna (jag och Mia) fick en alldeles superfin löptur på 3 timmar på fjället med våra yngsta godingar Anna och Maja som är med oss på semestern. Jag vet att jag låter väldigt positiv nu MEN idag var det Grymt där ute på fjället. På löptur med bästa vännen sedan hundra år tillbaka och våra töser, klart som tusan att man blir salig då.

(null) 

(null)     
 
Vi startade lite ovanför ICA affären i Stora Blåsjön och begav oss upp mot Mesklumpen på nästan 1000 m höjd. Vek sedan av mot Finnklumpen och sprang sedan en slinga runt Holmtjärnen och sedan hemåt förbi Danielvattnet och tillbaka ner till Stora Blåsjön och bilen. Inget regn, tvärtom riktigt fint väder med sol och lite lagom vind. Det ligger en del snöfläckar kvar uppe på höjderna och det är alltid kul att springa i lite snö och kasta en och annan snöboll.

(null) 

(null) 

Vi fyllde på depåerna med bars, enervittabletter och massa gott vatten från fjällbäckarna. Idag hoppas jag verkligen att Solda drack av fint vatten så hon inte drar på sig något skit i magen som hon gjorde när vi var i Grövelsjön runt midsommar. Just nu är hon väldigt lugn, sover som en stock i husvagnen mellan mig och Anna som också slaggar välförtjänt.
 
 Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress