Eva Lång

Intensiv träning i grusgropen
Tänk att 25 minuters intensiv träning kan ta ut så mycket ur kroppen. 5 st 3-minuters intervaller vid grusgropen i dess kuperade terräng kändes som det värsta jag gjort på länge. Men säkert det bästa, utan tvekan. Den bästa träningen på länge för hjärta och lungor, det blev verkligen så jag tokandades och ville bara ha mer syre fast det inte gick att dra in mera. Nej, det är bara att konstatera att detta har jag gjort för lite hittills denna sommaren så nu får det bli bot och bättring på det. Mera intervaller till Eva resten av sommaren. 
Kände i backarna att jag saknade trycket i benen och det beror nog också på för lite intervaller och framför allt för lite backintervaller. Visst jag har kört men alldeles för oregelbundet (för sällan är krassa sanningen),
Vi har en bana borta i utkanten av grusgropen som är riktigt kuperad och tar ca 3 minuter. Idag körde jag 5 st och kunde hålla samma tider så när som på 3 sekunder så det är jag supernöjd med med tanke på vad jobbigt det var.
 
  (null)

På hemvägen sprang vi förbi discgolfbanan och det är verkligen superkul att se att det är så mycket folk där och spelar. I dag var det tävling. Perfekt aktivitet nu när folk vill vara ute och dessutom en aktivitet där man kan umgås utan att vara för nära varandra.
 
 


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress