Eva Lång

ICA Sellnäs lite hovleverantör till mig
Måste säga att jag tycker det är lite kul med Ica Sellnäs. De har verkligen hittat sin nisch med speciella erbjudanden. Desa duggar tätt och det är verkligen bra erbjudanden. Kött från bönder i trakten, svenska nyplockade jordgubbar, räkor direkt lastade på båt och fraktade upp till butiken osv.
 
Nyligen köpte vi hel oxfilé från trakten, i fredags hämtade jag en kartong räkor på 5 kg och 5 kg lokal nötfärs. Det finurliga är ju att när man ändå är där så passar man på att handla och det finns alltid fler intressanta erbjudanden i butiken. En liten mysig lantbutkik med supertrevlig personal. Ja sånt här gillar jag och här handlar jag jättegärna!
 
På lördagen hämtade vi 30 liter nyplockade jordgubbar från Skåne. Faktiskt billigare pris än självplock så vi bestämde oss för att göra det lite lätt för oss i år och nöja oss med att lägga tid på rensningen. Testade något nytt nu och skivade jordgubbarna i påsarna för att de inte skall ta så stor plats i frysen. Jag gör ändå sylt eller smoothie på det mesta och då finns det ingen vits med hela jordgubbar. Några påsar med hela jordgubbar frös jag dock in ifall det passar sig bättre till någon efterrätt.
 

(null)

 
 
 
 
 Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress