Eva Lång

Hemma i Fränsta
Så har vi landat de sista dagarna av vår semestertripp med husvagnen i Fränsta, hos mamma. Äntligen fick vi ses!!! Det är ett halvår sedan sist, bedrövligt egentligen men så har det blivit med den pandemi som härjat. Syrran är inte hemma, de är också på semester och hon har noga talat om för oss att vi måste hålla social distansering(hon är sjuksköterska) och inte vara närmare mamma än två meter...inte lätt men vi gjorde so hon sa och första kvällen åt vi ute på altan och satt och frös....ha ha vi frös inte men vi klädde på oss ordentligt. Ingen infravärmare på denna altan inte utan yllefiltar, dunjacka och mössa fick det bli. Till och med hunden fick vi bädda in under filtar.
 
(null)

Det här med ordet "hemma" har vi diskuterat i familjen och vi har nog lite olika syn på vad man kallar hemma där man är uppvuxen och hemma där man faktiskt bor. Jag säger i alla fall "hem till Fränsta" och hemma hemma där jag bor (i mitt hus) kallar jag helt enkelt för HEMMA. 
 
Idag blev det en löptur i kända marker här hemma i Fränsta. En löptur till Tjärnbostugan med mannen och hunden. 70 min med 3 fartökningar i 3 långa backar, skönt att dra på lite efter alla långa långsamma fjällpass vi sprungit nu under 14 dagar.

(null)
           (null)     
           (null)     

(null)Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress