Eva Lång

Borta bra men hemma bäst
Det är ett ordspråk som verkligen stämmer för mig. Vi har verkligen haft det sååå bra på vår tvåveckorstour med husvagnen. Sverigesemestern i vår norra fjällvärld blev precis så bra som vi önskade, kanske ännu lite bättre då vi fick med oss lillan i familjen på första delen av resan. Det var länge sedan hon var ute med mor och far så vi har njutit av att få rå om henne.
 
MEN som sagt nu är vi hemma och hur skönt är inte det?
Allt i mitt växthus och utanför växer så det knakar.... idag har jag plockat squash och gurka och delat ut till mina grannar. Jag frågade Lina när vi var ute på resa om det fanns några squash kvar. Hon svarade bara - skojar du? Nu förstår jag vad hon mena, ha ha.

(null)

(null) 

Det första vi gjorde när vi kom hem var att sälja vintertlätet vi haft med oss på resan. Vi har köpt ett nytt uppblåsbart lättviktstält på blocket som ska bli vår nya följeslagare på våra husvagnstripper. Vi blev lite inspirerade och nu försöker vi sälja sommartältet också på blocket. Vi behöver väldigt sällan det stora tältet så vi frigör lite plats här hemma till annat och någon annan behöver säkert ett fint sommartält.
 
Bästa grannarna ropade också på oss att de hade plockat massa blåbär och sålde. Vi köpta av dem förra året när vi målade huset och inte hade tid att plocka. Nu kände vi samma känsla....vi köper av dem och lägger tiden på annat. De får lite squash av mig, jag har ju lite att ta av....
 
(null) 

 
 
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress