Eva Lång

Renoveringsprojekt på gång igen
Det pågår ett renoveringsprojekt hos oss! Vi fick höra av vår yngsta dotter att det fanns risk för att det golvet vi lagt vid köksrenoveringen för 6 år sedan i kök, hall och del av vardagsrummet var på väg att gå ut ur kollektionen. Det blev smått panik, vi skulle  ju lägga samma golv i resten av vardagsrummet också.... in på nätet och sökte och vi hittade golvet och köpte direkt de 28 kvadrat vi behövde till vår komplettering. White oak från Alloc, norskt golv. I torsdags kom golvet och i lördags morse började vi lägga och när helgen var slut var vi också slut... ha, ha nä men golvet var nästan färdiglagt. Återstod bara några lister.


(null)     (null)     


(null)     

(null)     

MEN förbättringar drar alltid med sig mera man vill göra och när vi ändå hade burit ut alla möbler tänkte vi att vi tapetserar också, det är ju ändå 19 år sedan... Så projektet fortsätter med tapetsering kommande helg. Jag beställde tapeterna idag.
 
  (null)
 
Jonas sågar ned en dörrkarm, vi passar på att ta bort en dörr som vi inte använder längre nu när vi har öppen planlösning på nedervåningen.