Eva Lång

Kickoff på Grand Canaria
(null)
 
 
På hemmaplan igen efter en mycket proffsigt upplagd kickoff i Las Palomas. Vi har verkligen haft späckat schema i tre dagar, jag har ju inte hunnit med att skriva här på bloggen ..... Vi har varit 350 pers från våra nordiska länder och UK. Vårt management- och marknadsteam med VD i spetsen har gjort ett fantastiskt jobb med att sätta en innehållsrik och intressant agenda. Vår Eventbyrå har gjort ett genomproffsigt jobb och ingenting har gått fel, åtminstone inte vad vi deltagare har märkt. Vi har haft samma eventbyrå Altiva Event från Stockholm i flera år nu och de är riktigt duktiga. Rekommenderas varmt!
 
 
 
(null)         
 
Någon tid för att ligga och lapa sol har det inte funnits men några dopp i de olika polerna har jag hunnit med. Men givetvis har jag klämt in en löptur i detta varma sköna klimat. Det var en kille från UK som dragit ihop ett gäng från Symetri som var löpsugna. Kul att träffa några likasinnade på firman som gillar löpning, men det var dock inte jordens roligaste runda, så tur det var skojiga personer. 
Torsdag eftermiddag hade vi fria val på aktiviteter utomhus och då valde jag bussturen upp till Roque Nublo som ligger på ca 1700 möh. Från parkeringen upp till klippan var det en uppförsvandring på 40 min med vacker utsikt som belöning när vi kom upp. Åker Ni hit så ta en tur upp i dessa berg, det var det värt. På vägen passerar Ni både karga vulkanlandskap, aloeveraodlingar, oaser och byar med europeiska kameler. Dessa kameler har använts här på ön under lång tid i jordbruk då de är mycket tåliga i det varma klimat som råder här. De kan klara sig utan vatten i en vecka vilket varit bra då vatten är en bristvara. Uppe i bergen regnar det dock oftare och där uppe hade de reservoarer med vatten vilket gjort det möjligt för odlingar och oaser att trivas. Aloe veran odlas flitigt här på ön och de har tagit fram många fina produkter på den som säljs på ön. Jag shoppade krämer på ett ställe på vägen upp. 
 
 
(null)
 
 
(null)
 
(null)
 
 
Jag och bästa Cilla som hängt ihop över 20 år på Symetri!
 
 
(null)             
 
 
Varje kväll har vi haft bokade middagar varav två kvällar med tema. Sista kvällen slår det mesta jag varit med om när det gäller middagar på våra kickoffer genom åren. Maten var inte något jag vill höja till skyarna men arrangemanget och stället vi var på spektakulärt.  Det var någon som sa att det här finns ju inte ens i Las Vegas....
Lopesan Baobab var stället vi firade av vår sista kväll på och jägarns vilket party. Gala kväll med African tema. Såååå coolt. Vi möts av vår egen logga på taket när vi går in i den spektakulära byggnaden. Allt gick i Afrikansk stil därinne. Uppträdande med Lejonkungentema och akrobatisk underhållning. Efter middagen slussades vi ner till nattklubben och där blev det fullt ös. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
Mina bästa teamtjejer!!
 
Ser fram emot nästa kickoff och undrar lite smått vad den kan komma att innehålla!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress