Eva Lång

Måla element och Yoga
Har gjort båda dessa aktiviteter i kväll och de är avslappnande fast på väldigt olika sätt.... MEN Yogan är sååå mycket roligare. 
Det blir fint med lite ny färg på ett gammalt elementet. Ja renoveringen av vardagsrummet går långsamt framåt och vi gör lite nu och då och tanken är att det skall bli klart för inflyttning av möbler framåt söndag. Längtar verkligen till att få städa ordenligt på hela bottenvåningen. Nu känns det bara som om allt renoveringsdamm och spill flyter runt i hela huset med bra hjälp av både oss själva och hunden.
 
Yogan i kväll var toppen då min "gamla" yogaledare Anna var gästledare. Som jag saknar hennes yogapass på Friskis. Men kul att hon kommer förbi i bland och gästspelar lite. Jag har tyvärr tappat lite av gnistan när det gäller Yoga sedan hon flyttade men jag försöker lägga in lite egenproducerade pass hemma. Det funkar ju alldeles utmärkt då jag vet vad jag skall göra men det är inte lika kul och inspirerande som med en duktig ledare.
 
    
(null)

Men ikväll blev jag inspirerad igen, tack Anna. En inspirerande bild på en yogastund i Cap d’Antibes kändes rätt att avsluta med!


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress