Eva Lång

Jobbar för att få ryggen i trim igen
Ja nu finns det inga genvägar...ryggskott är ingen lek så nu är det bara att jag får ägna mig åt rehabövningar....igen. Känns som jag hamnat här förut!
Jag har slarvat och det straffar sig. Tränat bra, men stretchat minimalt samtidigt som renovering hemma med obekväma arbetsställningar gjort sitt och nu säger ryggen  ifrån. 
Sådana här gånger kommer verkligen tävlingsmänniskan i mig fram. Jag ska jäklar bli bra snabbt och är villig att göra jobbet för att bli det också. Började morgonen med 15 min rehab hemma. Sedan har jag kört på båda fikarasterna + på lunchen. Nu ikväll blir det också en lite längre omgång. Det är övningar med spiral stabilisering som jag gör och det funkar alltid lika bra. Redan nu efter kvällspromenaden med Solda är det stor förbättring jämfört med igår. 
Det finns också mycket att läsa om detta på nätet. Länk nedan till en bra löparblogg där spiral stabilisering beskrivs och till vilken nytta det kan vara för löpare, men givetvis kan andra med ryggont som inte är löpare också dra nytta av detta. 


Här ute i trapphuset vid nödutgången är det riktigt fint att köra små korta pass på jobbet. 


(null)     

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress