Eva Lång

Trail på min lediga dag
Det är precis så här jag vill använda mina lediga dagar. Till att må bra! 
Det gör jag när jag tränar och idag kom jag och hund ut på en tvåtimmars trailrunda uppe i berget. Extra kul blev löpningen när jag hittade en ny stig att ta mig hemåt på. 
Lite  lurigt när jag är ute på äventyr utan karta och bara hoppar på en okänd stig.  Men det som kan hända är väl att det blir ett megalångt pass eller så får jag ringa efter Jonas och ta mig till någon plats han kan se mig på via GPS, ha ha. Jag har numera alltid telefon med mig när jag är ute själv och det är ju en trygghet när jag är ute på upptåg. Jag eller Solda kan ju faktiskt göra oss illa och då är det bra med telefonen. Bandage till mig själv och hund är också alltid med. Det kan exempelvis vara värt hur mycket som helst när någon vrickar sig. Jag har numera löparryggan när jag är ute på längre turer och i den får det plats lite viktiga saker. Den lärdomen har jag fått från fjällmaraton att det kan vara mycket bra att ha vissa viktiga prylar med sig på turen. Exempelvis en tunn vindjacka. Vatten har jag nästan alltid med. Solda får dricka i naturen. Den här tiden på året finns massor med vatten till henne i bäckarna. 
I dag var målet med löpturen Reptjärn som är ett av mina favoritställen. Det var så himla vackert där idag. Vi satte oss och njöt både matte och hund en stund innan vi påfyllda med energi började löpningen hemåt och det var då jag hittade en helt ny runda och det gjorde sista timmen superkul!!!
Nu ska jag njuta av Påskledigheten, den har börjat på absolut bästa sätt!
 
(null)
 
(null)
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress