Eva Lång

Rehabbar lite
Min vänstra sida på kroppen är lite mörbultad och är i behov av att jag tar det lite försiktigt. I tisdags kväll sprang jag nämligen omkull ganska duktigt på mitt löppass. Naturligtvis hände olyckan de sista 10 minuterna när jag nästan hade tränat färdigt, men det var väl så att jag började bli lite tröt. Sprang precis och konstaterade hur jag hade lite krampkänning i vaderna och började just tänka att här får jag hålla extra koll så det är rotigt och stenigt. VIPS så låg jag där!!
Jag gjorde en fin luftfärd när jag troligen stöp i en rot..... Hann bara tänka att nu gäller det att inte skada sig alltför mycket. Det som hände var att det krampade rejält i vänster vad och sedan kände jag en rejäl smärta i vänster lår = lårkaka blev resultatet av det. I övrigt kändes det ganska bra så jag lunkade hemåt.
 
MEN på kvällen när jag lagt mig kom värk lite här och där. Mest ont gjorde det i axeln på vänster sida, shit där har jag haft ont förut när jag kört omkull på skidor vid några tillfällen. Därför vet jag att det är en tid av rehab innan blödningen lagt sig för att få upp rörlighet och styrka igen. 
 
Det blev ett pass i vår bästa träningslokal i källaren. Här blir det nog många träningspass framöver. I coronatider så lockar faktiskt inte gemensamma träningspass som förut. Tänker att om jag kan skjuta på en eventuell virusattack på min kropp några veckor till så är det säkert bra. Sjukvården behöver allas hjälp att plana ut ökningen av antal insjuknande personer i vårt land.

 
(null)

 
 
 

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress