Eva Lång

Förmiddagsträning som gav energi
Att få träningstid på morgonen passar nog mig bäst tror jag. Så skönt att starta dagen med frukost och sedan träning på det. Kroppen tuffar liksom igång på ett härligt sätt gentemot när man som jag sitter på kontor hela dagen och stelnar till och sedan skall ut. Men tack och lov att jag kommer ut efter en dag på kontoret med för annars vet jag inte hur min kropp skulle må, den skulle väl vara värsta trötta kroppen kan jag tänka.
 
Förmiddagen idag var supernajs, dejt med bästa Ullis i Mellsta och där körde vi ett kombipass av Evas/Ullis träning. Alltså första delen av passet blir då typisk "Evas uteträning" och resterande del Ullis roliga och jobbiga styrkeövningar. 
Idag hade vi slangar med oss och körde en del styrka med dem vid hinderbanan. Skitkul när vi båda får dela med oss av vår träning till varandra och framför allt så får vi ju träffas och "prata av oss", det kan jag säga att vi behöver. Fniss och prat i samband med träning fyller verkligen på depåerna med energi. Efter ett sånt här pass är jag liksom glad hela dagen!
 
  (null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress