Eva Lång

Spin Giro 90
 
I kväll körde jag spin giro 90 igen. Ska försöka köra det regelbundet nu den mörka tiden på året. Det är ett långt pass och därför lite extra tufft mentalt tycker jag. Men jag är bra på att gå in i mig själv och utmana det mentala så jag tycker jag tar mig igenom de här 90 minuterna på ett bra sätt. Det nuvarande giropasset är gjort för uppbyggnad och innehåller flera långa sekvenser på 6-8 minuter med tungt motstånd, blandat med kortare, snabbare sekvenser med lättare motstånd. Riktigt puhpass !!!!!
Även ikväll kom krampkänningen i vaderna mot slutet av passet. Perfekt pass det här för att bygga upp styrka i lår och vader. 
Nu efter lite mat sitter jag nu här hemma i soffan och orkar inte göra annat än skriva här på bloggen. Får väl sammanfatta det med att jag krämnat ur min kropp det som gick. 
Det syns ju tydligt på min bild från pulsklockan nedan att det var tungt arbete under lång tid och efter avslutat pass visade pulsklockan på vila 36 timmar......
I fall någon funderar på att köpa en pulsklocka så kan jag tipsa om den jag har. Min Garmin Forerunner 235 är jag riktigt nöjd med!


(null)

(null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress