Eva Lång

I morse rök tanden
Egentligen hade jag inte tid hos tandläkaren förrän på tisdag nästa vecka. Jag skulle försöka stå ut med tandvärken tills dess var tanken. Men 7:45 i morse ringde de mig på ett återbud, jag tvekade inte utan drog iväg direkt. Kl 8 sharp satt jag i tandläkarstolen. Det var min lycka att de ringde idag för i natt var det inte kul. Tandvärk, Alvedon och dåligt med sömn bestod min natt av.....
Så även om det känns  lite vemodigt att dra ut en tand så var det en lättnad. Min tandläkare är verkligen bra, hon är lugn berättar vad hon gör och varför. Lägga bedövning är hon också bra på, kände ingenting när hon bände och sågade itu tanden för att kunna dra upp rötterna. Det var en kindtand i underkäken som rök, lagad med amalgam och det visade sig att sprickorna gick ända ned mot roten. Precis som röntgen visade. 

Nu blir det värk i några dagar enligt tandläkaren så jag har laddat upp med Alvedon. I januari har jag återbesök. Då ska vi utvärdera om jag vill leva utan tand eller sätta in en tillverkad. Spontant känns det som jag vill ha en tand där att kunna tugga med. Men jag får utvärdera det fram till besöket. 

Kanske får mina gamla tänder en ny kompis?

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress