Eva Lång

Hobbyrummet är klart
Startade söndag morgon med träning tillsammans med min vapendragare i styrketräning, Ullis. Vi har verkligen "roliga timmen" tillsammans. Grymma morgonpasset för hela kroppen och som vanligt med henne så fylls energin till max.
MEN det var inte det jag skulle berätta om egentligen men med ämnet styrketräning och styrkelokal så vill jag tala om att vår hobbylokal här hemma är klar. Det blev den före påsk men reslutatet visar idag. Det är som ett helt annat rum, vi säger att här nere kan man ju faktiskt bo, så bra blev det. 
Heltäckningsmattan gjorde mycket för helhetsintrycket då det blev ett ombonat och inbjudande rum. Ett rum dit man gärna går och stretchar, tränar, spelar pingis eller bara hänger fast att det är ett källarrum. 
Framöver är det fler rum i källaren som står på listan för renovering. Men det får bli projekt "renovering i höst" när det blir mörka och trista kvällar ute. Nu finns det uteprojekt att hugga tag i. Här kommer några före- och efterbilder som verkligen visar vilket lyft det blev med vår renovering av hobbyrummet.
 
Renovering pågår!
           
(null)     

Färdig träningshörna.

(null)     

Pingis är nu tillgängligt jämt!

(null)         

Här syns de snygga langetterade kanterna på mattorna.

(null)     
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress