Eva Lång

En helkväll med Mia på bästa sätt
Vi hade lite tankeöverföring idag jag och min bästa Mia. När jag fick sms i morse med fråga från henne om vi skulle springa en tur i kväll var jag precis på gång att ställa samma fråga till henne. 
Sagt och gjort. Vi bestämde oss för date med långpass i Tjärnaberget som huvudingrediens!
2 timmar knatade vi runt i väldigt kuperad terräng, 17,5 km blev distansen. Så gött, precis vad jag planerat och nu fick jag sällskap av min grymma träningskompis sedan urminnes tider. Undrar just hur många träningstimmar vi har gjort tillsammans? Det är såååå många...... Det grymma är att när vi kör ett lugnt, längt distanspass som vi gjorde i kväll så snackar vi i princip hela tiden. Har många gånger undrat över hur mycket vi egentligen har att avhandla med varandra....det verkar liksom inte finnas något stopp, helt underbart med en sån kompis!!!
Solda fick naturligtvis också följa med och hon har varit en supernöjd och trött Vorsteh hela kvällen. Bara det gör mig lycklig!
Efter vårt grymma löppass stretchade vi, duschade, snackade ännu mera och så bjöd jag Mia på middag. Vilken helkväll vi fick med varandra så här mitt i veckan. Vi är också helt överens om att det var ett för oss toppenupplägg på vad vi vill göra när vi träffas bara vi två en kväll. Så skönt att ha någon som jag lirar så bra med!!!
 
 
 
(null)
     
 
(null)
 
(null)
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress