Eva Lång

Börjar helgen på Friskis
Plockade ut min friskvårdstimme och gick till Friskis & Svettis straxt för kl 16. Checkade in på spinning puls 55 min och körde för fullt på cykeln och svettades i massor. Förhoppningsvis behöver jag inte svettas i natt nu.... den här åldern jag är i är verkligen en prövning i bland.
Det blev en bra start på helgen, det blir det alltid när jag kör träning i slutet av arbetsveckan och kommer hem härlilgt trött och laddad för helg.

  (null)
 
Men åter till det här svettandet. Har ganska många kompisar som har samma slit med svettningar nattetid och vissa kämpar även på med dem dagtid. Det är ingen lek och inget som åtminstonde jag var förberedd på skulle slå ned som ett bombnedslag den bästa åldern hittills i mitt liv. 
Jag har läst lite artiklar om övergångsålder och klimakteriet och det verkar som det fortfarande är ganska outforskat....märkligt, det här är ju ett fenomen som funnits hur länge som helst. Det jag tänker för egen del är att dels svettas jag för jag tränar mycket och att jag sedan också svettas på nätterna är ju inte helt hundra bra...det är inte lätt att fylla på vätska och mineraler i samma utsträckning som jag "läcker dem". Så jag har länge tänkt att jag behöver fylla på lite extra med mineraler och salter. 
Magnesium har jag fyllt på med sedan förut men nu fick jag ett tips från min vän som sökt hjälp inom vården och faktisk inte fått något utskrivit av läkare utan blivit hänvisad till att börja med att prova några hälsokostpreparat. 
Jag tyckte de tillskott hon blivit rekommenderad lät så bra så jag drog i väg till hälsokosten idag och inhandlade samma som hon köpt. Nu blir det spännande att se om jag mår lite bättre humörsmässigt och kroppligt framöver. Tack och lov ändå att jag idrottar så mycket, det tror jag hjälper mig mycket att hålla uppe ett bra välmående psykiskt och fysiskt.
Burkarna på bilden nedan inhandlades idag, nu är det bara att fylla på dessa tillskott ett par månader och se om jag märker någon skillnad. Förresten så är det kanske Jonas jag skall fråga om han märker någon skillnad......
(Magnesium hade jag sedan tidigare, men de andra två inhandlades.) Rödklöver kan Ni läsa om på länken längst ned i inlägget. Det blir spännande att stifta bekantskap med den örten. Jag återkommer längre fram om detta blev en hit eller inte.

(null) 

    

 
      


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress