Eva Lång

Bästa träningen är den som blir av...
Någon sa just den meningen till mig och visst kan det vara så. MEN inte bara... 
Personligen tror jag det bör finnas ett mål eller att man behöver ha en tanke kring: 
Varför tränar jag? 
Tränar jag för att min kompis gör det? För att det är skönt efteråt? För att jag blir piggare? För att leva frisk längre? För att gå ned i vikt? För gemenskap? För att få kondition?
Jag tror att de flesta tränar av en anledning och det tror jag är bra, så länge det inte är något missbruk, typ matmissbruk som är anledningen. För då mår man ju faktiskt inte bättre av träningen utan bryter ned kroppen i stället. 
Om du absolut inte har en anledning till att träna din kropp fysiskt/psykiskt tycker jag du skall fundera en runda på hur du vill/önskar  att ditt liv skall se ut i framtiden och utifrån det se vilken typ av träning/rörelse just du skulle behöva utöva för att nå ditt mål/din önskan. Vi vet alla att ingen har löfte om morgondagen, MEN vi kan alla ha en önskan och ge oss själva förutsättningar här och nu så får vi se hur långt det räcker. Förhoppningsvis lååångt och om vi dyker på svårigheter så har vi rustat oss med en tränad kropp för att klara dem på bästa sätt. 
 
Jag körde Cirkelgym High Intense på lunchen idag. För mig är det en variant att med gruppträning på Friskis & Svettis bygga styrka och uthållighet. Prova gärna ett sånt pass för där peppar man varandra i gruppen på ett mycket bra sätt. 
Vår fina lokal.
 
(null)     
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress