Eva Lång

Previan fick vård och jag med
Nu var det verkligen dags för städ och tvätt av Previan. Den har inte fått vård på hela vintern och behövde verkligen lite kärlek. MEN det tar ju massa tid att fixa allt det där som en bil behöver och för mig var det helt klart värt att köpa tjänsten. Sagt och gjort jag kom på detta idag att det så att säga var akut med bilvård, typisk mig när jag kommer på något skall det ske direkt helst igår... Jag bokade deras sista tid mellan 16:30 - 18:00, en "modell supertvätt". Perfekt för mig och jag åkte hem och bytte om till träningskläder, tog med mig Solda och drog till rekondfirman. Lämnade bilen och tog en löptur på 90 minuter i underbart vårväder.
 
Det blev löpning i alla sorters underlag, asfalt, grusväg, skoterspår, stigar, snöklädd skog och barmark samt en trollstig. Mitt därute i skogen har några barn gjort en trollstig med massa små fina pynt och pyssel som de ställt efter en stig. Jag blev bara tvungen att ta lite bilder på det fina för det var verkligen lite extra där ute i skogen och jag blev glad av att se att det finns barn som leker i skogen.
 
(null)
 
Efter att ha beundrat allt pyssel och fått en fin tur i skogen så var det dags att vända nedåt från skogen och springa för att hämta bilen. 90 minuter höll killarna  på reconden på och fixade och för 550 kr tycker jag verkligen de gjorde ett bra jobb. Jag är supernöjd, min bil blev ompysslad samtidigt som jag fick hunden och mig själv rastade. Supernöjda och trötta gjorde vi inte så mycket mera reseten av kvällen efter att vi fyllt på med mat i magarna.
 
 
(null)
 
Nypiffad bil!
        
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress