Eva Lång

Nytt projekt hemma på gång
Den här söndagen har det "kräksnöat" hela dagen. Utomhussport kändes på något vis inte riktigt lockande idag. MEN det var som gjort för att dra igång ett nytt projekt hemma. Ett projekt som vi har dragit oss ganska mycket för börja med men idag fick vi en liten inspirationskick och drog igång projekt "renovering hobbyrum" i källaren. Mellan Vasaloppssändningen och VM femmilen drog vi iväg och köpte färg och tillbehör som vi saknade och sedan var projektet igång. Vi är överens om att detta skall göras under mars månad för sedan går vi in i vårmånaderna och då brukar ingen av oss vilja vara inomhus, och definitivt inte nere i en källare. Då kommer våren och den drar förhoppningsvis med sig planteringar, växthus och annat kul ute i trädgården. 

 
Projekt renovera hobbyrummet innebär också att minimera antalet prylar så nu blir det hårda tag med att gallra vad som skall vara kvar och inte. Mina gamla skidor i taket ligger risigt till, men de är lite svåra att göra sig av med. Mycket roliga stämplar finns på dessa, bland annat från världscup i Ryssland, Falun och Svenska skidspelen, Senior SM med flera tävlingar som jag körde som aktiv. Men det går inte att spara på allt så vi får se hur det går med dessa....
 
När vi kände att vi varit så duktiga att komma igång med renovering så bestämde vi oss för att avsluta kvällen med spinning korta intervaller. Ett mycket bra pass, kort och superintensivt med hög puls som mål och det nådde vi definitivt både Jonas och jag. Härligt avslut på helgen nu är vi redo för en ny arbetsvecka. Kul också att ha projektet i källaren att pyssla med på lediga stunder under veckan.
 
     
      
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress