Eva Lång

Lyssnar gärna på dokumentärer
En slutsats jag dragit är att jag gillar dokumentärer. Skall jag titta på TV så väljer jag gärna just dokumentärer. De fångar mitt intresse lite extra. Nu har jag kommit på att det är perfekt att även lyssna på radiodokumentärer, särskilt när jag pysslar med något. Som t ex nu när vi renoverar hobbyrumnet i källaren. Lyssnade nyligen på dokumentären om Familjen i Borlänge, ett kriminellt ungdomsgäng som härjade i Borlänge på 90-talet. Väldigt intressant att höra i efterhand, vi levde ju faktiskt med ständiga rubriker i tidningarna gällande dessa ungdomar. Dokumentären är  indelad i 5 delar och jag lyssnade på alla rätt av. Kunde inte sluta lyssna för det var så fängslande. Jag rekommenderar den verkligen om du inte hört den tidigare. 
En del människor har verkligen en förmåga att hamna i "fel" umgänge och därmed skaffa sig stora problem. Dokumentären Storbedragerskan - människan bakom löpsedlarna, handlar om Ingela Jansson och berättelsen varför det gick så snett för henne. Mycket intressant, Etiopiskt fängelse i många år är något vi bland annat får höra om, hemskt....
Dopingskandalen i Lahtis är en annan intressant dokumentär. 
Ja jag har insett att det finns massor på radion att ta del av så det kommer jag fortsätta med. Viss renovering kan verkligen vara tråkigt och då är det perfekt att ha en fängslande dokumentär att lyssna på!
 
(null)
 
 
En riktigt bra högtalare kopplad med blåtand till telefonen ger kanonljud. Vi har en Harman/Kardon. 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress