Eva Lång

Nationaldag i Gammelhomna
I onsdags drogs husvagn till Hälsingland för lite minisemester med Alftas tävlingshelg i orientering. En mil utanför Edsbyn ligger Gammelhomna och där är tävlingscentrum. Arrangören har gett oss ett naturskönt läge att ställa husvagnarna på. Alfta Ösas tävlingshelg i maj brukar nästan alltid bjuda på kanonväder och så även i år. 
Värsta värmen infann plötsligt sig på torsdag morgon och när jag stod på startlinjen kl 13:30 på torsdagen var det 33 grader varmt. Värsta chocken ju för kroppen..... det var faktiskt någon som svimmade när de kom i mål. För egen del tycker jag det var väldigt varmt men jag lyckades hålla huvudet piggt men kroppen... ja jösses, det kändes som jag inte alls hade tränat något. Men det har jag ju verkligen gjort så jag tror kroppen åkte på någon sorts värmechock och slutade funka som den brukar. Men jag kom i mål och blev 13:e, riktigt nöjd ändå med placering och tid efter förhållandena och dessutom är det ju SM tävlingar!!!! Grymt liksom, jag har sprungit SM i D50 klassen.
 
Efter tävlingarna åkte Jonas och jag hem och lämnade ungdomarna och husvagnen kvar. Vi behövde hem och jobba idag, fredag. 
MEN nu är vi på väg till Hälsingland igen för att njuta av campinglivet resten av helgen.
Nedan:
Frukost ute i grymmingsväder, kan det bli bättre? Nepp!
 
(null)
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress