Eva Lång

Minisemester under Pingsten
Pingsthelgen med husvagnsliv var precis vad jag behövde. Sååå skönt, bara vara och umgås. Man gör bara det man har lust med, det blir mycket här och nu, inte så mycket funderingar på morgondagen och det är verkligen avkopplande. 
Lördagens tävling var katastrof för min del. Det var svårt och jag bommade fruktansvärt mycket på två kontroller. Först bommade jag 1:an med 10 min och på 4:an var jag helt lost och var på väg att gå hemåt och bryta(har aldrig hänt förut)..,det är liksom inte min grej att ge upp. Men då såg jag Gunilla i klubben och frågade om jag kunde haka på henne på hennes bana hemåt. Javisst kunde jag det och efter ett tag frågade jag vad hon hade för kodsiffra och då visade det sig att hon hade den som jag också skulle ha. Tur som sjutton alltså och då kunde jag ju fortsätta och fullfölja min bana. Men med mycket dåligt resultat som följd... men värst är min onda hälsena. Den blev inte bra av helgens steniga terräng så nu måste jag få ordning snabbt på detta inför fjällmaraton. Måste ju kunna förbereda mig. 
Idag söndag stod jag faktiskt över tävlandet. Är säker på att det var ett bra beslut och har rehabbat hälsenan i stället. 
Sååå mysigt att vi hade ungdomarna med oss i helgen. Kul att de orkar med att bo med oss i husvagn i flera dagar. 
 
(null)     
 
EM mästaren i foodtruck, Matsas Mat stod uppställd på krogen i skogen och sålde sina grymma högrevsburgare och sin ryggbiff. Supermat!!
 
(null)
 
(null)
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress