Eva Lång

Break med skidor och solljus mitt på dagen
Vissa dagar behöver man ett break mer än andra! Idag var en sådan. Behövde komma iväg för mig själv, sålla mina tankar, tanka energi och bara vara själv och göra det på det bästa sätt jag vet....åka skidor. Efter snöfallet i går så har spårfixarna gjort ett kanonjobb i Bergebospåren så det blev verkligen timing på guldläge i spåren och strålande sol på det fick mig snabbt på banan igen. Tankade massa D vitamin där i skidspåret. 
När jag verkligen behöver ta ett break som jag behövde idag och bara behöver komma ifrån allt ett tag så är skidåkningen  det bästa för mig. Där är jag verkligen på hemmaplan och hjärta, hjärna och kropp går in i någon sorts "mode" och välmående som är oslagbart. Löpningen ger nästan samma känsla men skidorna är bäst för min totala harmoni. 
Idag hade jag möjlighet att kompa ut en stund från jobbet runt lunchtid och att kunna göra det passar mig väldigt bra. Jobbar hellre i kapp lite senare på kvällen bara jag får mitt "andningshål" när jag behöver för att jag ska funka.
(null)

(null)

(null)

Utsikt över Borlänge 
(null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress