Eva Lång

Glutenfri pajdeg
Här kommer ett enkelt recept på glutenfri pajdeg.
 
Glutenfri pajdeg
 
Ingredienser
 
  • 150 gr majsmjöl
  • 150 gr maizena
  • 2 tsk fiberhusk
  • 1/2 tsk salt
  • 150 gr smör, laktosfritt
  • 2 ägg
  • 2 msk kallt vatten
Tillagning
 
  1. Blanda majsmjöl, maizena, fiberhusk och salt.
  2. Fördela det rumsvarma smöret i blandningen.
  3. Tillsätt äggen och vattnet, arbeta till en smidig deg.
  4. Låt degen vila 15 minuter.
  5. Kavla eller tryck ut degen i en smord pajform.
  6. Förgrädda pajskalet i 5 minuter i 200 grader innan du fyller pajskalet.

Lycka till, detta recept funkar väldigt bra!

 

 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress