Eva Lång

Träningsmorgon och bubbelkväll
Väderombyte var verkligen helrätt. Här har vi närmare 25 grader varmt, supernice! I morse var alla 4 sugna på att träna så vi drog på oss träningskläder och springskor och drog i väg längs havet. Det var riktigt varmt tidigt i morse så idag lackade svetten. Sedan efter träningen kommer det jag älskar, särskilt på ledigheten nämligen FRUKOST! I vanliga fall äter jag före träning men här ville vi hinna före värmen med träningen så vi var rejält frukostsugna när vi kom hem till vår bungalow. Den är kanonfin och vi har ett fullt utrustat kök, vilket jag helst har när jag är ute och reser. Har sagt det förut men matlagning på utlandssemester är så spännande. Till och med frukost!
 
(null)     
 
(null)     
 
Sedan blev det poolhäng på övre plan ett par timmar. Jag drogs med huvudvärk, vaknat med det två dagar. Brukar gå över efter frukost och lite intag av kaffe men idag hängde det i och inte blev det bättre av Sangrian vid poolen..... Anna var rådig och frågade vid lunch om jag ville ha en brus, citron eller hallon....Treo.... Det blev citron och sedan släppte skallebanget. Vi hade lite för varmt i rummet mamma och jag när vi sov så i natt blir det AC på. Man är liksom inte riktigt beredd på att det kan vara så här varmt. Jämfört med förra veckan hemma så är det ju 40 graders skillnad...inte klokt, men vi är ju utanför Afrika.
Efter lunch blev det beachen och bad i havet. Helt okej att bada, ingen värme men det funkar att ligga i och plaska lite. Så mycket skönare var det i alla fall att ligga vid havet på eftermiddagen när värmen trängde sig på. Lite blåst, sand mellan tårna och salt på hela kroppen efter doppen. NJUTER!
 
(null)
 
Upp till bungalowen, typ 50 meter från stranden. Dusch och morgonrocksmys, Skip-bo och bubbel i glasen. I kväll firar vi att Anna klarat sina sista två tentor!
 
(null)     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress