Eva Lång

På hemmaplan igen
Faktiskt riktigt skön känsla att vara på hemmaplan igen! Tror en del av den känslan kommer ifrån att vi har haft det så himla bra under vår vecka i Puerto Rico och att få åka hem från semestern med en maxad vecka händer ju inte alltid. Mina batterier är i alla fall laddade, vilket behövdes efter en tung period på jobbet. Nu vill jag tillbaka dit och göra något bra av våra nya förutsättningar. 

Började lördagen med en rejäl urladdning på Friskis med ett spinning intervallpass. Anneli, Lina och jag peppade varandra som tusan och krämade ur det som fanns i kroppen. Underbart och samtidigt tokjobbigt!! Ett bra pulspass på lördag förmiddag, rekommenderas. Resten av lördagen var riktigt skön. Tog dagen som den kom och bara slappade och njöt. 
Fixade en ny omgång ingefärselexir idag. Känns nödvändigt efter en flygresa där det kryllade av förkylda människor som spred sina nysningar i hela kabinen. Sjukdom har jag varken ork, lust eller tid med så nu får ingefäran göra sitt förebyggande arbete i kroppen! Recept på elexiret finns under Mat & Dryck här på bloggen om någon vill göra egen godricka. För det är just vad det blivit här hemma. Vi kör det även som måltidsdryck. När jag ändå var i farten så använde jag råsaftcentrifugen till att göra dryck på rödbeta och morot. Så nu blir det påfyllning med massa stärkande antioxidanter. 

(null)Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress