Eva Lång

Inga vanliga dagar på jobbet
Vissa veckor och vissa dagar är tyngre än andra!!
Den gångna veckan har innehållit mycket roligt men också lite tråkigheter för kollegor på jobbet. Så är väl livet, lite upp och ned tänker jag. Det jag lärt mig på livets resa är att ur en motgång kan det så småningom skapas något positivt som man sedan kan ta lärdom av och bli starkare än tidigare. Nya möjligheter öppnas!! Jag hoppas att mina kollegor kan landa i sina nya situationer och finna lösningar på bästa sätt framöver, det är de värda. 
Själv fick jag bästa stödet på hemmaplan på torsdag kväll,vilket jag uppskattar enormt.
Eftersom jag hade svårt att hinna hem till Solda mellan alla möten på jobbet fick jag hjälp med henne då Erik tog henne och sprang en runda och gav henne mat. Anna tog med mig på skivstångsträning så jag fick fokus på något kul och kunde fylla på med positiv energi. Efter träningen följde Lina, som också tränat på Friskis på kvällen med mig hem och där hade Erik mat klar till oss! Lina som vet att hennes mamma älskar paket hade myst till det lite extra med just ett paket till middagen.
Såå tacksam och glad över att få den hjälpen och pushen på en torsdag som varit tuffare än andra vanliga dagar på jobbet.  
Nu har jag bestämt mig för att se fram emot resten av vårt nya år 2019 och jag tror att förändringar som sker leder till något bra och positivt!!    
   
 
(null)
 
Tidning, raw godbitar i cocos (supergoda) och lite coola mått!!!
Dessutom går allt i turkos, min favvofärg!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress