Eva Lång

Nyårsafton
Vi har nu firat årets sista dag 31/12 2019. Vi går in i 20-talet och allt som det kommer att servera oss. Bra och tråkiga saker hör till livet men just nu väljer jag att vara hoppfull och bara förvänta mig ett ljust år 2020. 
Vi hade vänner på besök och vi åt en fyrarätters middag som jag klurat på i flera dagar. Men det blev till slut en klassisk meny för nyårsafton.
 

Till välkomstmingel:
Lantchips toppade med en röra av philadelphiaost, creme fraiche, röd lök, röd paprika och röd kaviar. Champagne. 
 
(null)


Kvällens Nyårsmeny:
Hummertallrik med rostade vitlöksbröd, räkor och egen majonnäs.
 
(null)


Jordärtskockssoppa med rostade parmaskinkachips.
 
(null)


Oxfilé med potatis- och parmesanostmos, grönpepparsås och grönsaker.
 
(null)


Dajmtårta med physalis och vindruvor.
 
(null)

 
Jonas hade komponerat ett nyårsquiz även i år som vi körde innan efterrätten. Och gissa vad? I år vann jag!!!!

(null)





Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress