Eva Lång

Goda kaffekakor
Fick i ikväll en liten kort stund med ork trots förkylningen. Bakade goda glutenfria kakor för snabb energipåfyllning eller bara för att ha något gott till kaffet. 
 
 
Kaffekakor, Ca 25 st
5 dl mandelmjöl
3 dl havregryn
2 1/2 dl kokosflingor
2 tsk kanel
1/2 tsk salt
Blandas i en bunke
 
Blanda nedan i en annan bunke 
2 1/2 dl pumpapuree
1 dl lönnsirap
1 dl smält kokosolja
 
Rör ned smeten i mjölblandningen
Hacka valnötter eller dadlar och rör ned i smeten.
Skeda upp 20 kluttar på en plåt med bakplåtspapper och tryck till dem så de blir fasta. Kan också formas på en större sked och tryckas till med handen innan de läggs ut på plåten.
Gräddas 150-175 grader i ca 25 min.
 
 
(null)
 
 
 




Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress