Eva Lång

Nöjd med min söndag
Vaknade tidigt idag och kl 10 stod jag och Jonas och väntade på att IKEA skulle öppna sina dörrar. Vi hade bestämt oss för att köpa deras lagerhylla, BROR till hobbyrummet. Snygg och precis den modell vi ville ha att förvara träninigsredskap på. Kompletterade också med några speglar som skall monteras på ena väggen i rummet. Vilket tränings- och hobbyrum vi får, äntligen, jag har väntat på detta. Ut med allt som vi inte behöver och bara behålla prylar vi verkligen använder. Nästa projekt blir rensning i vårt "mellanrum" där vi förvarar allt från sportprylar till yttertält till husvagnen. 
 
Kl 11 kom Lina förbi och så drog vi ut på en löparrunda. Testade föret i Mellstaterrängen inför Evas uteträning som jag drar igång i morgon. Nu blir det en serie träningar under våren, hur många har jag inte bestämt men upp emot 10 skulle jag tro. Hittade några stigar och ett område som är nästan snöfritt så där kan vi springa runt i morgon på tjejträningen.
 
På hemvägen sprang vi genom grusgropen och där har de byggt en riktigt fin frisbeegolf-bana. Superbra initiativ, dit måste vi och testa banan vid tillfälle.     
 

(null)

Väl hemma igen och lunchätna så blev det montering av lagerhylla och en del målning som återstod. Ett källarfönster som behövde bättras i färgen och en sittbänk som skall stå i hobbyrummet fick också lite färg, fast egentligen målade jag inte alls utan oljade den. Olja bruten med grått pigment. Från furufärgad till en snygg grå ton. Blir perfekt till hobbyrummet. Att sitta på när man väntar på sin tur i pingisen eller så kan den användas som träningsbänk.      
Nu, redo för några arbetsdagar!
    


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress