Eva Lång

Mallis och dunjacka på
När vi landade på långfredagen var det bara att inse att det inte var kanonväder och att dunjackan var en hit att ha med...,
Vi hämtade ut bilen och åkte till Alcudia och boendet. Vilket superhus!!! Men det får nog bli varmare om poolen skall komma till användning. Tyvärr ser det väl inte så ljust ut de närmsta dagarna så nu är det bara att gilla läget och gå "all-in" på en träningslägervecka!
Kylskåp och frys är fyllda med godsaker så nu kan vi träna/äta/sova, ha, ha!!
Idag 7 mil, 3:20 tim landsvägscykel i ett mulet och väldigt blåsigt väder. Men vilken grymt fin cykeltur vi fick. Stopp halvvägs i Petra för lite mat och dryck sedan var vi taggade för att rulla hemåt. Det var såååå kul att cykla och vi hittade de mindre vägarna där inte alla cyklister trängdes och knappt några bilar körde. Jag bara njöt i över 3 timmar. Benen var starka, det kändes att jag förberett mig bra med massa spinning hemma inför denna resa. Ser fram emot nästa cykelrunda. 

Idag fick vi skjuts av Anders så vi kunde starta i Arta’ och  slippa den blåsiga och trafikerade vägen dit. Fullastad bil!!

(null)     

(null)     

Pinkpaus precis avslutad

(null)     

(null)     

(null)     
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress