Eva Lång

Bergen ovanför Soller utforskas
Biniaraix blev vårt mål idag. Det ligger ganska nära Soller. Planen var långpass löpning och det blev det verkligen...
21 km, 3,40 Tim med många höjdmeter både utför och uppför gjorde mina ben möra, i morgon blir det vilo- och soldag(hoppas vi). Idag var det ännu en dag som det var dåligt med sol. Tur för oss att vi sysselsätter oss med annat än solning.... om vi varit här bara för solandets skull hade vi varit besvikna på vädret. Nu är vi nog ganska nöjda ändå för vi har tränat superbra. 
Vi startade vid sjöarna i närheten av Escorca och sprang tur och retur till Biniaraix. Ned mot  byn var det fantastisk stenläggning i 4 km och brant som sjutton. Har aldrig sett en sådan fin stenläggning på en gångstig ned mot en by tidigare som är så lång, riktigt häftigt, rekommenderas!!! Garanterat trötta ben får man. Vi tog tid på uppvägen tillbaka. 4 km enbart uppför och 50 min, det var tufft kan jag säga.... men vi sprang hela vägen. 
När vi kom ned till Biniaraix så visade det sig vara en jättemysig by så vi stannade på bykrogen och åt goda pastasallader och drack cola. Vi insåg att vi behövde energi för att orka tillbaka samma väg, det hade gått lite för lång tid sedan frukost så vi började gå tomma på energi. Det var supermysigt att ta en paus där på en halvtimme och käka lite och ladda batterierna. Det häftiga med att ta sig runt springande är att man uppräcker så fina ställen. Dessa får man aldrig se om man bara åker någonstans en vecka och ligger på samma strand. Det här livet passar verkligen mig!!! Jag bara älskar det!

(null)     

(null)     

(null)     

(null)     

(null)     

(null)     

(null)     


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress