Eva Lång

Ännu ett tufft spin giro pass på 90 minuter
Ledaren för detta pass på Friskis är superbra. Tror hon har kapacitet till hur mycket som helst och hon är alldeles lagomt pushande för att passa min smak och har inte en massa visualiseringar under passet för det gillar inte jag. Jag vill ha mina egna bilder (om jag ens vill ha några...).
 
I kväll var det alltså dags igen, nu tredje torsdagen på raken som jag kör detta pass och det känns som en perfekt uppladdning/förberedelse inför resan till Mallorca under påsken. Där blir det mycket cykel och löpning kombinerat. Längtar verkligen.
 
Efter detta spin giropass känns verkligen kroppen som en urvriden trasa. Krampkänning smyger sig på i vaderna under passet och jag svettas mängder. Så mycket att jag faktiskt har två vattenflaskor med mig på cykeln för att hinna fylla på det som rinner ut.
 
Men efteråt när kroppen känns sådär totalt utpumpad och jag har maxat uttaget och står i duschen så känns det grymt bra. Tur jag har dammsugarroboten Rut då så jag bara kan åka hem och plocka undan lite saker som är i vägen för henne och sedan sköter hon resten. Ja , visst jag får gå omkring lite med dammvippan också, men det tar jag så gärna.
 

(null)     

      
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress