Eva Lång

Karljohan i massor

För att ladda lite energi innan kvällens golvmålning så tog Lina och jag oss ut på en löprunda i skogen. Det är forfarande jätteskön värme ute så shorts och linne räcker gott. Det som däremot inte är så skönt är de förbaskade älgflugorna som verkar trivas och har exploderat i antal.... fy vad jag ogillar dessa flugor. I natt vaknade vi av att Solda(vår hund) hade panik och hoppade upp i vår säng och bara låg och skakade. Det visade sig att hon hade en älgfluga som kröp runt på henne men Jonas fick tag på den och då blev hon lugn igen. 
Men flugorna stoppar inte en löptur... man får springa fortare så de inte hinner landa... Extra skojigt idag på löpturen var  att vi såg så mycket Karljohansvamp. Så mycket av den sorten har jag aldrig sett i skogen förut så nu får det bli plockning till helgen. 
Det är bara så härligt och jag är så tacksam att jag har möjlighet att springa i skogen och tack vare det får uppleva naturen. Då kan det bli som idag att vi hittade nya svampställen. Tips: ut och spring med Er! Det är energipåfyllande och rogivande och det behöver inte vara långa pass, allt är bättre än inget!
(null)

(null)
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress