Eva Lång

Hur många handdukar får man ha???
Ja’a, det är något jag verkligen undrar....Det är inte klokt vad vi har samlat på oss genom åren och jag tror många känner igen sig i denna situationen. Barnen flyttar ut och vips så behöver man exempelvis inte alla extra handdukar, sängkläder, och alla andra "utifallatt" saker man har. Jag mår faktiskt dåligt över alla saker jag har i onödan så nu jäkl.. städas och röjs det här hemma i huset. Det svåraste är att bestämma var jag ska börja. MEN eftersom Lina och Erik fick våra garderober som vi hade handdukar i så började jag röja där och eftersom jag får garderober över på övervåningen nu när de flyttat ut så får handdukarna flytta upp ett par trappor. Nu kanske jag till slut får space över i pingisrummet så det äntligen kan bli en fungerande träningskokal där (ett annat av mina  pågående projekt..... )Har på min "to-do-list"  idag att sortera ut bland sänglinne och sängkläder som också skall flytta från källaren till övre plan så här gäller det att hänga i. 

Det som blir över får kidsen komma och gallra i. Många handdukar kan funka bra att ha med på orientering och i träningsväskan. Så hoppas de plockar med sig lite.

Handdukshögen innan gallring...
(null)     

Nedan: Sängkläder och klassiska blodomlopps t-shirtar som vi älskar att sova i!!! Detta är bara en del av allt och väldigt mycket har hamnat i skänka-kassarna. Klapp på axeln Eva!
(null)     

Voilà! Alla handdukar på sin nya plats. Inget kaos längre och jag är happy!!

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress